Coaching 

Onze keuzevrijheid is de afgelopen decennia enorm toegenomen. Enerzijds geeft dat ons veel mogelijkheden maar tegelijkertijd stelt het ons ook voor grote uitdagingen. 

Vrijheid levert namelijk pas wat op als je hem zelf weet te beperken. Om verdwalen te komen zijn we genoodzaakt om zelf een doel te stellen. Vervolgens moeten we de verleidingen die ons van het pad willen afdrijven weten te weerstaan. 

Zowel het stellen van doelen als het weerstaan van verleidingen is zeker geen eenvoudige opgave. Het is echter wel belangrijk dat je het doet.  

Tijdens mijn coaching staat het stellen van doelen en het richting houden centraal. Je ontdekt dat je veel meer voor elkaar kunnen krijgen dan je denkt. En dat ook nog met veel meer plezier dan je had kunnen beseffen. 

Meer weten: contact


Workshops

Ik organiseer workshops waarin ondernemers gesterkt worden in het bereiken van hun doelen.

Heel veel ondernemers worden geleefd door de vraagstukken van de klant en/of door de druk om nieuwe opdrachten te krijgen. Hierdoor komt de ontwikkeling van het ondernemerschap en soms ook de persoonlijke ontwikkeling in de knel.

Om belangrijke, maar vaak niet direct urgente doelen, toch de aandacht te geven die ze verdienen komen ondernemers in een periode van vier maanden zes keer bij elkaar. 

Onderstaand enkele reacties van ondernemers die deel hebben genomen:

''Iedereen heeft een andere achtergrond, dit was zeer verrijkend en erg goed voor mijn netwerk''.

''Het meedenken met een ander zorgde ervoor dat ik zelf op goede ideeën kwam voor mijn bedrijf''

''Het feit dat iedereen aangeeft welke acties hij/zij gaat ondernemen zorgt ervoor dat je een stok achter de deur creëert. Ik weet zeker dat dit er enorm toe heeft bijgedragen dat ik mijn voornemen ook daadwerkelijk succesvol heb gerealiseerd''.

''Het heeft mij verbaasd hoeveel bereidheid er was om elkaar ook echt praktisch te helpen''.

Meer weten: contact